Veľkonočné zľavy až do 50% 🐰 Iba do 07.04.2024!

Moderné obrazy s motívom mesta

Kto z nás netúži cestovať? Spoznávať, či oddychovať v rôznych kútoch našej planéty hoci aj každý deň? Chceli by ste sa každé ráno prebudiť a aspoň na chvíľu sa ocitnúť v tých najkrajších mestách, ktoré  vybudoval sám človek? Inšpirovali sme sa týmto tradičným mladistvým snom. S našimi obrazmi môžete tie najkrajšie mestá navštíviť aspoň vo vašich predstavách. Viete čo sa vraví: "Ak sa  niečo odohráva len vo vašej hlave, to ešte neznamená, že to nie je skutočné."

 

5 dielny obraz s mostom

 

Využite predstavivosť vašej mysle. Doprajte si každý deň spomienky na chvíle dovolenky jediným pohľadom na naše obrazy skrývajúce svetové metropoly. Každý deň sa v mysli premiestnite do historického centra Londýna pri pohľade na obraz s Londýnom, romantického Paríža pri pohľade na obraz s motívom Eiffelovej veže, alebo napríklad aj stovežatej Prahy. Nechajte vašu fantáziu pracovať naplno a skrz podnet prichádzajúci cez vaše oči, sa telo môže premiestniť na míle ďaleko. Takto nikdy nezabudnete na krásne chvíle strávené v historických centrách najznámejších miest, či krásu vyobrazených architektonických skvostov.

 

Obraz s mrakodrapmi

 

Tento typ obrazov, obrazov s motívom veľkomesta, je momentálne jeden z najvyhľadávanejších a teda aj najpredávanejších. Po podobných motívoch siahajú najmä mladí ľudia. Určite ste si však všimli, že obrazy mesta, často aj nadpriemerných rozmerov využívajú rôzne bary či reštaurácie. Je to preto, že obraz sa nie len krásne vyníma na stene, ale je svojimi líniami zaujímavý, vyobrazuje najme rovné línie mesta a budov, čo pôsobí mimoriadne moderne a úplne mení atmosféru prostredia.

Ozdobte si obývačku krásnym obrazom s motívom mesta a nechajte bytom prúdiť nádych industriálneho štýlu. Obrazy sú detailne prepracované, moderne vyrobené a predávane skutočne za skvelé ceny. Nevyberáte si len obraz, beriete si domov spomienky a krásu vášho najmilšieho mesta.

Zdroj fotografií: Gario.sk