Super zľavy 🔥 Akcia trvá iba do 05.05.2024!

Darčeky na kolaudáciu nového bývania

Kolaudačná párty je perfektným spôsobom, ako osláviť sťahovanie do nového domova. Či už je to prvý byt, alebo dom snov, výber vhodného darčeka ho pomôže premeniť na útulný domov. Od praktických darčekov pre nových majiteľov cez tradičné kolaudačné darčeky, ako aj inšpiráciu na niečo úplne jedinečné. Máme skvelé nápady, ktoré môžu poslúžiť ako praktická inšpirácia.

 

Praktické darčeky na kolaudáciu

Pri výbere darčeka na kolaudáciu sa odporúčame opýtať, čo by sa do interiéru novým majiteľom hodilo. Nič nepokazíte tým, ak donesiete darček, ktorý skutočne potrebujú a vlastne by si danú vec časom sami kúpili. Váš záujem a to, že nedostanú nepotrebnú vec, ich určite poteší.

Ak sa predsa len nechcete pýtať, máme pre vás tieto inšpiratívne nápady:

 

1. Uteráky

Uteráky v neutrálnych farbách môžu znieť ako nuda, no v skutočnosti ide o veľmi praktický darček. Kvalitných uterákov nie je nikdy dosť a navyše po nasťahovaní sa do nového je príjemné obnoviť zbierku o nové kusy. Uteráky sa vyrábajú v rôznych materiálových prevedeniach od bavlnených, bambusových, froté až po velúrové a mikrovlákno. Takisto zaujímavá je aj gramáž, kde pri tých vyšších je savosť uterákov o dosť väčšia ako pri tých nižších gramážach.

Tip: Pre voňavé uteráky a oblečenie odporučte vašim známym oleje do prania, ktoré môžu prevoňať celý byt či dom.

 

2. Hodiny na stenu

Hodiny na stenu sú ďalší tip na praktický darček, ktorý sa hodí do každého interiéru. Ak chcete urobiť tento darček viac ozdobným, vyberte hodiny v kreatívnom dizajne, ktorý odráža osobnosť obdarovaných. V našej ponuke nájdete rôzne motívy hodín na stenu, kde si vyberie naozaj každý. Od retro a abstraktných motívov do obývačky či predsiene až po zvieratká a princezné do detskej izby.

 

Retro hodiny na stenu

 

3. Deky a vankúše

Keď prídu zimné večery, nikto neodmietne možnosť zabaliť sa do príjemnej deky. Ak ako kolaudačný darček vyberiete kvalitnú deku, nič tým nepokazíte. Hlavne ak to bude na dotyk príjemný materiál s peknou farbou. Rovnako tak sú skvelým darčekom aj dekoratívne vankúše. Tie sa dokonale hodia na sedaciu súpravu do obývačky a sú teda vhodné ako štýlový bytový doplnok.

 

4. Plagáty

Aj keď sa to nezdá, dizajnový plagát je skvelý darček na kolaudáciu. Existujú rôzne plagáty, ktoré sa hodia do chodby, obývačky, kuchyne či detskej izby. Stačí vybrať podľa vkusu obdarovaného. Veľmi moderné a populárne sú napríklad aj plagáty s plánmi miest ako Londýn, New York, alebo Paríž. Zaujímavou možnosťou môže byť aj okamžité zarámovanie, kde je možné si vybrať z rôznych farieb rámov.

 

Plagát s plánom Londýna

 

5. Obrazy

Obrazy možno nepatria k praktickým darčekom na kolaudáciu, no rozhodne sú klasika, ktorá nikdy neomrzí. Ak máte schopnosť dobre zhodnotiť estetický štýl rodiny, kam sa chystáte na kolaudačku, môžete im priniesť obraz na stenu, ktorý výborne doplní a oživí interiér. Darček tak bude oveľa osobnejší, ako napríklad praktické uteráky. Pekným fotoobrazom naozaj nič nepokazíte.

 

Abstraktný obraz na stenu

 

Vybrať tie správne darčeky na kolaudáciu môže byť zložité, najmä ak chcete, aby sa darčeky novým majiteľom páčili. Praktické nové darčeky do domácnosti sú vždy vítané, ale ak chcete, aby bol darček o niečo osobnejší, preskúmajte náš sortiment dizajnových dekorácií, ktoré sa hodia do každého interiéru.

Zdroj fotografií: Gario.sk