Jarný výpredaj s perfektnými zľavami 😍 Akcia trvá iba do 21.04.2024!

3 dôvody prečo darovať dieťaťu omaľovánku na plátne

Mnohí z nás pri obdarovávaní detí chcú nie len spôsobiť detskú radosť, čo je samozrejme najdôležitejším účelom tohto obdarovávania, ale aj darovať niečo, čo bude pre deti praktické alebo prospešné. Pozrime sa spoločne na dôvody, prečo sú omaľovánky na plátne ideálnou voľbou.

 

1. Detská radosť

S omaľovánkou na plátne vašich najmenších nepochybne potešíte. Takáto omaľovánka vašim malým umelcom nepochybne poskytne pocit jedinečnosti a maľovanie, ktoré je každodennou súčasťou detských životov bude s maľovaním na plátno celkom novým zážitkom.

Omaľovánka na plátne

2. Rozvoj zručností

Ak chcete, aby váš darček bol viac ako len zábavou, omaľovánka na plátne pre deti, poprípade aj obraz s detským motívom, je pre vás ideálnym darom. Prostredníctvom maľovania na plátno podporujete rozvoj jemnej motoriky u detí a nie len to! S maľovaním na plátno si môžu osvojiť aj dobré návyky ako precíznosť, sústredenie ale aj zažiť príjemný pocit z dobre vykonanej práce, keď svoje umelecké dielo dokončia. A povedzme si úprimne, môžeme dať deťom väčší dar ako to, že pomôžeme rozvíjať ich zručnosti a naučíme ich dobrým návykom?

Omaľovánka na plátne pre najmenších

3. Jedinečná dekorácia

Vlastnoručne vyrobené dekorácie a obrazy, ktoré si spájame so spomienkami sú jedinečnou dekoráciou každého príbytku. A tak omaľovánka na plátne je popri tlačených obrazoch s vašimi fotografiami ďalšou jedinečnou dekoráciou, ktorou si môžete zútulniť váš domov. Nie len, že má dieťa pocit, že pomohlo s výzdobou vlastnej izby (a to inak ako nepopulárnym maľovaním po stenách), ale po rokoch bude jedinečnou pamiatkou na určité obdobie života vášho dieťaťa.

Z našej ponuky detských omaľovánok na plátne si určite vyberiete. Premeňte aj vašu detskú izbu na galériu detských obrazov na stenu a možno objavíte aj vo vašom dieťati ďalšieho Picassa.

Zdroj fotografií: Gario.sk