Super zľavy 🔥 Akcia trvá iba do 05.05.2024!

Vzorka plátna obrazu

Veľkým problémom pri nákupe cez internet je to, že daný produkt nevidíte hneď na vlastné oči, ale až po doručení. V prípade obrazov je to o to horšie, že nie vždy sa trafíte do takej farby akú by ste chceli. Ako je to možné? Je na to jednoduchá odpoveď. Existuje obrovské množstvo rôznych monitorov s ľubovoľným nastavením kontrastu a jasu obrazovky. Tým pádom sa farby môžu výrazne skresliť a náhľadový obrázok sa líši s reálnym obrazom.

 

Ak si nieste istý či by vám daná farba obrazu vyhovovala, poprípade či sa hodí k novej sedačke alebo na stenu do kuchyne, zaviedli sme do predaja aj vzorku plátna konkrétneho obrazu. Na vzorke veľmi pekne uvidíte ako je daný motív vytlačený a aké farby sú použité. Je to veľmi dobrá alternatíva ako sa presvedčiť, že práve tento obraz sa hodí či už do vašej obývačky, kuchyne, poprípade inej miestnosti.

Vzorky plátna obrazov

Jedná sa o klasické fotografické plátno - canvas s rozmermi 15 x 20 cm bez blindrámu (vnútorného rámu). Cena tejto vzorky je symbolické 1 euro + poštovné. Doručenie vzorky prebieha prostredníctvom kuriéra na adresu zákazníka. Veríme, že vzorka pomôže zákazníkom pri rozhodovaní aký obraz sa hodí do miestnosti a uľahčí tak aj priamy nákup už vopred vybratého konkrétneho obrazu. Objednanie vzorky obrazu je veľmi jednoduché a intuitívne.

 

Zdroj fotografií: Gario.sk