Jarný výpredaj s perfektnými zľavami 😍 Akcia trvá iba do 21.04.2024!

Obraz s hodinami ako štýlový doplnok do domácnosti

Štýlové interiéry majú množstvo podôb. Spoločným trendom pri zariaďovaní všetkých štýlových interiérov je, že by mal mať jednotný koncept, mal by byť vzdušný a dobre presvetlený. Čo však premieňa pekný priestor s pekným nábytkom na útulný domov sú štýlové doplnky.

 

Každý štýl bytového dizajnu má svoje osobité doplnky, ktoré ho vhodne dopĺňajú. Sú však doplnky, ktoré s obmenami doplnia vhodne každý interiér. Jedným z takých doplnkov sú aj moderné obrazy s hodinami. Výberom vhodného motívu prispôsobíte tieto jedinečné hodiny vášmu štýlu.

 

3 dielny obraz s hodinami

 

Obrazy s hodinami

Obrazy s hodinami sú jedinečným doplnkom pre každý interiér. Elegantné spojenie obrazu a hodín predstavuje rovnako riešenie pre interiér, kde nie je veľa miesta na vešanie obrazov ako aj pre priestranné interiéry, ktoré potrebujú zaujímavý štýlový doplnok, ktorý by podčiarkol charakter konkrétneho priestoru. Vyberte si správne riešenie pre váš priestor.

Prineste romantiku do vašej spálne s obrazmi s hodinami s motívom Paríža. Pri pohľade na romantický obraz s motívom Paríža, sa možno na chvíľu prenesiete do jedného z najromantickejších miest na svete.

Pánsky interiér, spálňu milovníkov štvorkolesových tátošov alebo spálňu malého chlapca s veľkými snami dokonale doplnia viacdielne obrazy s hodinami s motívom áut.

 

4 dielny obraz s hodinami

 

Interiér v štýle Provance, elegantný interiér v neutrálnych farbách alebo byt v ktorom je potrebný doplnok, ktorý by pôsobil upokojujúcim dojmom vhodne doplnia obrazy s pohľadom na polia s levanduľou.

Kombinovanie doplnkov v byte tak, aby tvorili spolu s nábytkom a priestorom jednotný celok je hotová alchýmia. Ak ste práve vo fáze, kde doplnky vyberáte, viete aké náročné to môže byť. Preto je nespornou výhodou obrazov s hodinami, že sú dostupné v množstve farieb a motívov.

Zdroj fotografií: Gario.sk